Comenzi si livrare

De ce sa iti faci cont bebekid.ro?

Scazi considerabil timpul de inregistrare al unei comenzi pentru ca nu mai trebuie sa completezi de fiecare data datele de livrare.
Ai acces permanent la istoricul comenzilor tale si ai evidenta achizitiilor facute.
Poti sa iti creezi liste de Favorite cu produsele pe care doresti sa le achizitionezi.
Esti tot timpul la curent cu cele mai noi promotii si ai parte de oferte personalizate.
Poti acorda nota produselor cumparate si sa ne lasi comentarii legate de comenzile tale.

Confidentialitate

Bebekid.ro iti garanteaza confidentialitatea datelor salvate in contul de client.

Modalitati de livrare

Comenzile se livreaza in 24/48 ore de la primirea si confirmarea comenzii, prin curier rapid,tarif unic 25 lei, in Bucuresti sau in orice alt oras din Romania.

Toate comenzile plasate de Luni pana Vineri in intervalul orar 10:00 – 13:00 sunt expediate in general in aceeasi zi. Exceptie fac zilele de sambata,duminica,sarbatorile legale,vacantele anuntate si comenzile plasate in perioade cu promotii active de genul Black Friday.

Pentru comenzile ce depasesc 250 lei, livrarea este gratuita.

Livrarea din Locker EasyBox

EasyBox de la firma de curierat Sameday este o optiune de livrare in locker (dulap cu ridicare personala) pentru orice produse comercializat pe Bebekid.ro. Lockerul EasyBox ofera avantajul livrarilor 24/7 in proximitate, in functie de locatia selectata, simplu si rapid.

Produsele comandate sunt livrate intr-un locker securizat, disponibil non-stop in mai multe puncte de ridicare din marile orase (punctul de ridicare poate fi ales in pagina de checkout / finalizare comanda). Atunci cand optati pentru livrarea produselor la lockerul Sameday EasyBox, veti putea alege lockerul de unde sa ridicati comanda, in functie de sectorul/zona in care doriti, chiar in pagina de finalizare a comenzii.

Conditii de livrare la locker:

  • se livreaza la locker orice produs pe care il gasiti pe site-ul nostru.
  • costul de livrare este de 12.99 lei doar la plata cu cardul pe siteul Bebekid.