Despre noi – De ce ne-am lansat în acesta aventura cu haine de copii de calitate la preț rezonabil ?

Despre noi – De ce ne-am lansat în acesta aventura cu haine de copii de calitate la preț rezonabil ?

Ca si tine, am vrut tot ce este mai bun pentru copii, dar nu este intotdeauna usor, mai ales cand calitatea marfurilor, chiar si in magazinele de lux, de cele mai multe ori lasa de dorit. Din aceasta nevoie am inceput cautarea de producatori care folosesc fibre naturale si tesaturi fine. Am luat decizia sa deschidem un magazin on-line cu hainute pentru copii intr-un mod care se aliniaza propriilor valori personale. Desfasuram activitatea intr-un mod transparent, etic si cu un impact cat mai redus asupra mediului inconjurator.

Pe masura ce anii au trecut, am observat multe schimbari sociale, dar totusi in piata de hainute pentru copii nu s-a schimbat mai nimic.

Pe masura ce copiii mei cresc, m-am trezit gandindu-ma mult la ceea ce conteaza cu adevarat pentru mine atat ca antreprenor, cat si ca parinte. Pentru bunastarea copiilor mei, ca antreprenor, construiesc o companie integra, cu un impact pozitiv atat asupra oamenilor, cat si asupra planetei.

Da, am schimbat piata! Educam cumparatorii sa fie atenti la buget, sa cumpere haine ecologice si calitative dar cu un pret mult mai rezonabil, pentru a putea contribui cat mai mult la un viitor mai curat si viabil din punct de vedere economic, social si ecologic pentru prosperitatea copiilor.

Am incercat sa conduc intotdeauna fiecare aspect al vietii intr-un mod foarte atent si sunt atat de mandra de ceea ce am creat si de modul in care am facut-o. Fiecare decizie va avea un impact asupra planetei noastre, pe care generatia urmatoare o va mosteni.

Impreuna cu echipa mea, suntem intr-o misiune de a crea un viitor mai bun pentru copii si un proiect de baza in acelasi timp. Sunt recunoscatoare partenerilor care in aceasta calatorie, m-au invatat si mi-au sprijinit cresterea continua pas cu pas si zi de zi.

V-ati saturat sa cheltuiti sume impresionante pe hainele copiilor? Ati constatat cat de repede le raman mici? Ati observat cat de repede se rup sau se pateaza?
Vi s-a intamplat sa cumparati o pereche de pantaloni pentru care ati scos din portofel ceva mai mult si dupa prima purtare a aparut si gaurica?

La BEBEKID calitatea primeaza! Oferim celor mici tot ce este mai bun la un pret rezonabil. Hainutele de bebelusi raman mici peste noapte, acestia crescand vazand cu ochii. Cum ar fi sa poti sa le reinnoiesti garderoba mult mai des la un pret avantajos? In acest scop ne-am infiintat!
Hainute de calitate, din fibre naturale, confectionate ecologic la cel mai bun pret!

Despre noi