Politică de rambursări și returnări

TERMENI SI CONDITII PENTRU RETURNAREA PRODUSELOR

Politica de retur a Bebekid.ro este in conformitate cu Ordonanta de Urgenta nr. 34 din 2014.
Situatiile prezentate mai jos sunt explicative, ele fiind supuse si in limitele OG 34/2014.
 

Pentru produsele achizitionate online/telefonic:

Produsele achizitionate online se pot returna conform Ordonantei de Urgenta nr. 34 din 2014. Consumatorul are dreptul sa notifice in scris sau telephonic comerciantul, ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la intrarea in posesia fizica a produsului. Notificarea se face prin email la adresa contact@bebekid.ro.

 

Condiții De Retur

Produsele care se returneaza trebuie să îndeplineasca următoarele condiții:

• Produsele trebuie sa fie in aceeasi stare in care au fost livrate (sa aiba etichetele originale, sa nu fie purtate,spalate sau deteriorate).

• Produsele trebuie sa fie returnate insotite de accesorii si documentele de achizitie.

• Articolele de lenjerie intima si costumele de baie NU se pot returna din motive de igiena.

La primire coletul va fi verificat pentru a se constata daca indeplineste conditiile mai sus mentionate, in caz contrar acesta va fi refuzat si te vom contacta pentru a-ti comunica acest lucru.

Daca marimea produsului nu este cea potrivita, acesta poate fi inlocuit cu un produs cu o marime corespunzatoare.
Trebuie sa ne notificati intentia dumneavoastra prin completarea formularului de retur (il gasiti in josul acestei pagini).
ATENTIE! In contul trecut in formular se vor vira banii.
Pentru a accelera procesul de returnare,este necesar sa completati formularul de retur tiparit care se afla in coletul dvs.Fara acesta,nu este posibila gestionarea returnarii.Asezati produsul si formularul intr-un ambalaj sigur pentru a preveni orice deteriorare la returnare.In cazul in care ati pierdut formularul de retur atasat in colet,va rugam sa ne contactati la adresa de email contact@bebekid.ro si sa ne solicitati un alt formular.Este necesar sa printati noul formular,sa il completati si sa il adaugati in colet.
Pentru a finaliza imediat procesul de returnare,va rugam sa va asigurati ca nu aveti mai multe cereri de returnare ale comenzilor intr-un singur colet.
In cazul in care returnarea unui produs se face nerespectand conditiile date,diminuarea contravalorii produsului este de 100%.
Trimite-ti coletul la adresa: Bebekid shop srl Str. Sabarului Nr.185 Clinceni jud. Ilfov –

Cheltuielile de returnare sunt suportate de către consumator, specificând la curier (plata transportului la expeditor).Trimiterea se face de preferat în ambalajului original pentru protejarea integrității produselor, iar rambursarea contravalorii produsului se va face în cel mult 7 zile de la primirea coletului de către noi.
Bebekid.ro nu colaborareaza cu POSTA ROMANA, va rugam NU trimite-ti produse prin Posta, ele nu vor fi ridicate de la oficiile postale.
Nu se accepta colete cu ramburs,coletele trimise cu ramburs vor fi refuzate.

Returnarea produselor cu defecte:

Bebekid.ro detine o echipa intreaga care se ocupa exclusiv de calitatea articolelor. Astfel aveti garantia ca articolele comandate de pe www.bebekid.ro sunt in stare impecabila.
Facem tot posibilul ca produsele sa fie livrate fara defecte. Insa in cazul in care primiti un produs cu defect,Bebekid.ro isi asuma raspunderea si se va inlocui articolul cu unul identic(model,marime,culoare), tot ce aveti de facut este sa ne informati cu privire la decizia dvs de a returna prin completarea formularului de retur din josul paginii,dupa care contactati echipa Bebekid.ro ( prin telefon, mail, facebook ),pentru a va trimite o firma de curierat sa ridice produsul. Toate costurile de retur si transport al produsului corect vor fi suportate de Bebekid.ro

Produse livrate greșit

Daca vi s-a livrat alt produs decat cel comandat va rugam sa semnalati cat mai curand acest lucru pentru a returna produsul și a fi inlocuit cu cel corect.

Toate costurile de retur si transport al produsului corect vor fi suportate de Bebekid.ro

Returnarea contravalorii

Termenul de returnare al banilor pentru cererile aprobate este de maxim 7 zile calendaristice.
In cazul in care la comanda ati beneficiat de reduceri/promotii sau transport gratuit, iar comanda este returnata, bonusurile vor fi scazute din valoarea sumei ce trebuie restituita in contul bancar.
In cazul in care a fost aprobata cererea de retur si clientul doreste restituirea sumei de bani, suma va fi transferata in contul bancar indicat de catre client in formularul de retur.Aceasta plata reprezentand contravaloarea produsului asa cum a fost ea inscrisa in documentul fiscal ce probeaza achizitia.

Formular de retur

In cazul în care in colet gasiti un alt produs decat cel comandat, un produs incompatibil ca mărime sau un produs cu defecte, il puteti returna , insotit de ambalajul original și etichete, in maxim 10 zile lucratoare. Nu se pot returna produsele purtate, folosite, cu etichete rupte sau ambalaje deteriorate etc. Pentru a va garanta un raspuns rapid va rugam descrieți cat mai bine motivul returnarii si sa introduceti datele dvs. complete de contact.